Vad söker vi?


En utåtriktad person som inte är rädd för utmaningar och duktig på kommunicera med människor. Du är driven och tycker om att ta egna initiativ. Du är serviceminded, naturligt trevlig och har en positiv inställning. Du är målinriktad, triggas av konkurrens och motiveras av att nå resultat.

Du måste tala ett nordiskt språk (norska, danska eller svenska).


Vad blir ditt uppdrag?


Här har du möjlighet att spela en viktig roll i uppbyggnaden av ett nytt team. För dig med ambitioner finns det goda möjligheter för utveckling och mer ansvar. Du är ansvarig för dina resultat och goda resultat lönar sig!

Ditt uppdrag blir att representera Kloss Holds främsta kund, Bank Norwegian, på en av de största flygplatserna i Norden (Arlanda). Jobbet är att marknadsföra Bank Norwegians kreditkort till flygresenärer samt att marknadsföra Norwegian Reward (Norwegians bonusprogram) och dess fördelar.

Rollen ger dig en unik inblick i direktmarknadsföringsarbete och försäljning för ett starkt varumärke. Produkterna är relevanta för den marknadsplats där dem presenteras, vilket är en bra utgångspunkt för att lyckas.


Vad får du?


På Kloss Hold blir du välkomnad med öppna armar. Vi är ansvariga för introduktion och utbildning. Du blir inkluderad i teamet från dag ett. Vi erbjuder garantilön under första tiden som ny i teamet. Vi arbetar maximalt 6-7 timmar per arbetspass, allt för att vara 100% effektiv på stand. Arbetet är flexibelt då vi anpassar schemat efter individuella önskemål.

Vi värdesätter ambition hos Kloss Hold, vilket ger dig goda möjligheter till en lyckad start på din säljkarriär. Är du den personen som vill göra det lilla extra för att lyckas? Då är Kloss Hold helt rätt för dig!

Vill du bli en del av vårt team? Skicka din ansökan och CV till oss.

Sök