Hvem leter vi etter?


En utadvendt person som ikke er redd for å ta sjanser og som er god til å kommunisere med mennesker. Du er selvdreven og liker å ta initiativ. Du er en naturlig høflig, vennlig og serviceorientert person som også motiveres av å nå resultater og blir trigget av konkurranse. Du må snakke et nordisk språk (norsk, svensk eller dansk).


Hva blir ditt oppdrag?


Din oppgave er å bygge opp eller bidra i team som vil jobbe med gode og lettsolgte produkter. Jobben innebærer promotering av våre kunders produkter direkte mot forbruker i sentrale områder. Stillingen som Team Leader får overordnet ansvar for daglig ledelse av prosjekter i sitt område og ansvar for egne promotører i sitt team.

Stillingen gir deg en unik innsikt i direktemarkedsføringsarbeid og salgsutløsende aktivitet for sterke merkevarer. Produktene er svært relevante i den settingen de presenteres, noe som er et godt utgangspunkt for å lykkes. Her har du mulighet til å spille en viktig rolle i oppbyggingen av et nytt team. For deg med ambisjoner er det også muligheter for utvidet ansvar. Resultatene er det du som skaper – og det lønner seg!


Hva får du?


På Kloss Hold blir du ønsket velkommen med åpne armer. Vi er ansvarlige for opplæring og trening. Du blir inkludert i teamet fra dag en. Vi har garantilønn under oppstart. Vi jobber maksimalt 6-7 timer per skift for å være 100% effektiv på stand. Arbeidet er fleksibelt da vi tilpasser tidsplanen ut i fra individuelle ønsker.

Vi verdsetter ambisjoner hos Kloss Hold, noe som gir deg gode muligheter for en vellykket start på salgskarrieren din. Er du en person som ønsker å gå den ekstra milen – for å nå litt lenger enn andre? I så fall er dette riktig sted.

Vil du bli en del av vårt team? Send din søknad og CV til oss.

Søk